Wednesday, December 14, 2016

ជីធម្មជាតិមានគុណភាពខ្ពស់ Pantavee Nano

ជីសរីរាង្គធម្មជាតិផានថាវី ណាណូ (Pantavee Nano) ជាអាហារបំប៉នសម្រាប់រុក្ខជាតិ និង ដំណាំគ្រប់ប្រភេទ។ មិនប៉ះពាល់ដល់ សុខភាព និង បរិស្ថាន
គុណសម្បត្តិ
ផានថាវី ណាណូ (Pantavee Nano) មានសាធាតុផ្សំច្រើនប្រភេទ ដែលមានថាមពលខ្លាំងក្លា ជាមួយសារធាតុអាហារដ៍ពិសេស ជាអាហារបំប៉នសម្រាប់រិក្ខជាតិជួយបន្ថែម និង ជម្រុញប្រសិទ្ធភាព និង ការស្រូបយកសារធាតុអាហារបានលឿន ដែលមានគុណសម្បត្តិជួយបន្ថែមជាតិម្សៅ ជាតិស្ករ ដល់រុក្ខជាតិដោយផ្ទាល់ហើយលឿនដោយមិនចាំបាច់ឆ្លងកាត់កម្មវិធីសំយោគជាមួយពន្លឺព្រះអាទិត្យឡើយ។
ផានថាវី ណាណូ(Pantavee Nano) ជួយឲ្យរុក្ខជាតិលូតលាស់បានយ៉ាងលឿន សំបូរទៅដោយសារធាតុអាហារ ធ្វើឲ្យរឹងមាំ ជួយឲ្យងើបឡើងបានយ៉ាងលឿនក្រោយពីការប្រមូលផលរួច ឬក្រោយពីរុក្ខជាតិមានការកង្វះសារធាតុអាហារ ឬ ពេលដែលរុក្ខជាតិត្រូវការសារធាតុអាហាដើម្បីយកជួយទ្រទ្រង់ដើម។ ជួយកែបញ្ហាដល់រុក្ខជាតិដែលមានការ
ទ្រុឌទ្រោមដែលបណ្តាលមកពីដែខ្វះជីជាតិ ឬខ្វះទឹក។

ផលប្រយោជន៍
ដំណាំដែលបានប្រើ ផានថាវី ណាណូ (Pantavee Nano) ជាអាហារបំប៉នសម្រាប់រុក្ខជាតិ គឺផ្តល់ជាតិម្សៅ ស្ករ និង សារធាតុអាហារបានយ៉ាងឆាប់រហ័សដល់រុក្ខជាតិដែលទ្រុឌទ្រម កែបញ្ហាទាក់ទង និងការដណ្តើមអាហារគ្នារបស់រុក្ខជាតិ ក្នុងករណីដែលមានការលាស់ស្លឹក ត្រួយខ្ចី ក្នុងខណៈចេញផ្កា ផ្លែ បែកមេក។
បង្កើតការងាយស្រួលក្នុងការចេញផ្កា ផ្លែធំ មើមធំ ដើមរឹងមាំ ផ្តល់ទិនផលខ្ពស់ បន្ថែមរសជាតិដល់ផ្លែ ទទួលបានផលលឿន។
ផានថាវី ណាណូ ផ្តល់នូវសារធាតុអាហារដល់ទៅ ១៣ ប្រភេទ
ធាតុអាហារចំបងៈ N=1.08% ,
P2O5= 1.59%
K2O=4.90% ជួយផ្លែខ្លាំង
សារធាតុទាំងនេះមានច្រើនជាងជីសរីរាង្គដទៃរហូដល់ 5ដង។
N (អាហ្សូត) ជួយឲ្យដំណាំមានពណ៌បៃតង បង្កើនប្រូតេអ៊ីន ជួយគ្រប់គ្រងការចេញផ្លែនៃដំណាំ
P (ផូសហ្វាត) ជួយជំរុញផ្កា ឲ្យដំណាំឆាប់ចាស់ និងធ្វើឲ្យឬសរឹងមាំ
K (ប៉ូតាស្យូម) ជួយបង្កើនម្សៅ ស្ករ ផ្តល់ទំហំនៃផ្លែ
ធាតុអាហារបន្ទាប់បន្សំ
Ca (កាល់ស្សូម) ជួយឲ្យដំណាំរឹងមាំ មិនងាយបាក់ មិនងាយស្វិតស្រពោន ទប់ស្កាត់មេរោគបានល្អ។
Mg (ម៉ាញ៉េស្យូម) ជួយឲ្យដំណាំមានពណ៌បៃតង បង្កើនកាបង្កើតអាហារនៃដំណាំ។
S (ស្ពាន់ធ័រ) ជួយបង្កើនវីតាមីន និងប្រូតេអ៊ីន បង្កើនការបង្កើតអាហារនៃដំណាំ និងក្លិន។
ធាតុអាហារភាគល្អិត
Fe (ដែក) បង្កើនពណ៌បៃតង ទប់ស្កាត់មេរោគបានល្អ បង្កើនការបង្កើនអាហារនៃដំណាំ។
Zn (ស័ង្កសី) បង្កើនអកម៉ូនធ្វើឲ្យមែក ត្រួយ និង ថ្នាំងមិនលាស់ស្លឹកមកជាន់គ្នា។
Cu (លង្ហិន) បង្កើនការបង្កើតអាហារនៃដំណាំ។
Mn (ម៉ង់ហ្គានែស) ជំរុញការធ្វើចលនានៃទឹកក្នុងដំណាំ ទប់ស្កាត់មេរោគបានល្អ។
B (បូរ៉ន) គ្រប់គ្រងការស្រូ និងខ្ជាក់ទឹកនៃដំណាំ ទម្ងន់ផ្លែ ជួយបង្កាត់កេសរល្អ។
Mo (ម៉ូលីបឌីណាំ) បង្កើតពណ៌បៃតង និងជាតិទឹកក្នុងដំណាំ បង្កើនថាមពល។
CI (ខ្លររីន) ឆាប់ទុំ ឆាប់ចាស់ ឆាប់បានប្រមូលផល បង្កើនការបង្កើតអាហារនៃដំណាំ។
មានចំណាប់អារម្មណ៍ទាក់ទង់លេខទូរស័ព្ទ 011 973 408 or 096 525 6617

 






0 comments:

Post a Comment